TOP DELAVNICE

TOP delavnice 2018-03-08T12:23:55+00:00

Naučite se organizacije TOP dogodkov! 1.del

Te zanima organizacija dogodkov, pa ne veš, kako se jih lotiti? Si želiš uspešno organizirati konference, poslovna srečanja, poroke, obletnice in mnogo drugega?
Na delavnici vas bo organizatorka dogodkov in predavateljica Nika Močnik naučila, kako se lotiti organizacije dogodka od začetka do dneva dogodka. Izpostavila bo, na katere stvari moramo biti pozorni pri organizaciji dogodkov, ter povedala, kaj to tiste najbolj pomembne malenkosti, ki jih radi pozabimo, vendar so ključnega pomena za dober dogodek. Naučili se boste, kako potekajo posamezni koraki organizacije idealnega dogodka ter prejeli nasvete za boljšo pripravo dogodkov.
Delavnica poteka 4 ure, nato pa je čas še za individualna vprašanja.

16.03.2018 ob 16h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

Naučite se koordinacije TOP dogodkov! 2.del

Ko dogodek dobro zorganiziramo, še nikakor ni konec našega dela. Poskrbeti moramo tudi za to, da na veliki dan vse teče kot po maslu. Na tej delavnici se boste naučili, na kaj nikakor ne smete pozabiti na dan dogodka in po njem. Delavnica je primerna tudi za vse tiste, ki ste se že udeležili seminarja o organizaciji dogodkov. Prvi del našega srečanja bo namenjen nadgrajevanju znanja, pri čemer se bomo posvetili sami izpeljavi dogodka, drugi del pa bo bolj praktičen, saj boste na svojih primerih boste vadili organizacijo in koordinacijo dogodka.

23.03.2018 ob 16h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

Podjetnik za računalnikom

Večer dobrega stika

Bliža se prvi veliki Večer dobrega stika, na katerem bodo nastopili bivši udeleženci tečaja javnega nastopanja pri Dobrem stiku.

💖 Nika Močnik – organizatorka dogodkov bo svetovala, kako na dogodku ustvariti dober stik z občinstvom.
💚 dr. Matej Miklavec – life coach bo spregovoril o dobrem življenju brez stresa in pogledih, ki to omogočajo.
💖 Mojca Žerovec bo preverila, če imamo dober stik z družbo in pokazala načine, kako ji lahko prispevamo.
💚 mag. fizike Ram Dušić Hren nas bo popeljal skozi znanstveno popotovanje od kvantne fizike do religije. Poskbel bo tudi za (dober) stik z realnostjo.
💖 Dietetičarka Katja Simić bo priporočala hrano, s katero lahko pridemo do dobrega stika s sabo.
💚 Denis Bornšek bo opozoril na nujnost vzpostavitve dobrega stika s sabo za neodvisno delovanje.

09.03.2018 ob 18h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

Speak up! Follow your dreams inspired by LIDL Slovenija

Pridružite se nam v torek, 20. marca 2018, ob 18.00 v Festivalni dvorani Ljubljana na dogodku Speak Up! Follow Your Dreams inspired by Lidl Slovenija, da skupaj poiščemo motivacijo za pot do uresničitve sanj.

Zgodbe navdiha nam bodo zaupali: edini slovenski svetovni prvak v boksu Dejan Zavec, zmagovalka ultramaratona Everest Trail Race Andreja Sterle Podobnik, najbolj inovativni mladi kmet leta 2017 Matic Vizjak, predsednik humanitarnega društva Vztrajaj – Never give up in triatlonec Matej Markovič, režiserka Ivana Djilas ter mlada lastnica in direktorica Pekarne Mokronog Maša Hrovat.

Dogodek bo vodila Mojca Mavec, za glasbo pa bo poskrbel Rok Terkaj. Vstopnice so brezplačne, potrebno pa jih je rezervirati na spodnjem linku.

Na dogodku bo potekala dobrodelna akcija zbiranja hrane z daljšim rokom trajanja in šolskih potrebščin za Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

20.3.2018 ob 18h:  Več o dogodku / prijava na dogodek