Klepetalnika se bo pod vodstvom Nike Močnik enkrat mesečno izvajala v obliki skupinskih spletnih srečanj, ta pa bodo na voljo vsem, ki jih zanima organizacija dogodkov.
Brezplačna interaktivna predavanja bo vodila Nika Močnik, ki se z organizacijo dogodkov ukvarja že od leta 2005, profesionalno pa je v stroki aktivna od leta 2012.  

Posamezni webinarji bodo namenjeni v naprej določeni temi znotraj organizacije dogodkov in bodo potekali v obliki odprtih diskusij. V realnem času bomo tako delili nasvete in odgovarjali na zastavljena vprašanja. 

Objavljamo informacije o našem petem spletnem srečanju. 

 

Kaj: Brezplačni spletni seminarji o organizaciji dogodkov
Tema: Priprava na dan D 
Kdo predava: Nika Močnik, organizatorka dogodkov
Kdaj: četrte, 30. 5. 2019, od 20.00 do cca. 21.00
Kje: Izobraževanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM, ki jo lahko uporabljate na vašem računalniku ali telefonu. Priporočamo, da imate na voljo kamero, saj gre za video konferenco, sicer pa bodo slušalke in mikrofon tudi zadostovali. Aplikacijo si lahko na svoj računalnik ali pametni telefon prenesete tukaj. Eno uro pred dogodkom vam bomo na vaš email poslali povezavo z dostopom do spletnega srečanja, ki jo boste lahko pred samo izvedbo tudi preizkusili.
Kontakt: nika@eventnika.si

Delavnice nika

Za udeležbo na seminarju je obvezna predhodna prijava prek spodnjega obrazca, saj je število udeležencev omejeno. Dogodek se fotografira in snema, materiali pa se lahko uporabijo v promocijske namene. 

Avtor slik na tej spletni strani je Anže Grabeljšek.