Vabljeni k prijavi na dogodek Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov, ki bo potekal 10. aprila 2019 na Gospodarskem razstavišču

Celodnevni izobraževalni dogodek je namenjen organizatorjem dogodkov, agencijam in ponudnikom storitev. Z naborom predavateljev zajemamo širok spekter znanj, ki jih bomo za udeležence predstavili v obliki predavanj z uporabnimi nasveti in nazornimi primeri iz prakse. 

Ob dogodku bo izšla tudi online brošura z naslovom Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov. Vsebina brošure bo sestavljala zbrane prispevke predavateljev na izobraževalnem dogodku, ki bodo kot informativno gradivo organizatorjem dogodkov nudili oporo pri nadaljnjem delu. Vključeni bodo tudi kontakti predavateljev in ponudnikov.  

Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov

 

KAJ: Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov
KDAJ: 10. april 2019
TRAJANJE: Celodnevno izobraževanje (od 9.00 do 18.00). 
KJE: Dogodek bo potekal na Gospodarskem razstavišču. Točno dvorano sporočimo prijavljenim na email naslov. 
ZA KOGA: Za vse organizatorje dogodkov, agencije in ponudnike storitev. 
CENA: Cena kotizacije na udeleženca znaša 220 € + DDV
Več informacij o dogodku in predavateljih je na voljo na spletni strani.   

Logotip Eventnika

Za udeležbo na seminarju je obvezna predhodna prijava prek zgornjega obrazca, saj je število udeležencev omejeno. Dogodek se fotografira in snema, materiali pa se lahko uporabijo v promocijske namene. Dogodek bo potekal v izvedbi podjetja Eventnika. Slednje skrbi za organizacijo dogodkov širom Slovenije, od leta 2016 pa ustanoviteljica podjetja, Nika Močnik, vodi tudi mnoga izobraževanja za organizatorje dogodkov. Podjetje Eventnika si pridružuje pravico do spremembe programa. 

Na voljo smo za vsa dodatna vprašanja in informacije na nika@eventnika.si

 

Veselimo se srečanja z vami,
ekipa Eventnike 

Kje ste izvedeli za dogodek?

Podatki za izdajo računa