Gorski vikend RE-SET


TEMA: Življenjsko ravnovesje (life balance)


KAJ: Raziskovali bomo načine in perspektive, kako lahko vzpostavimo ravnovesje na vseh področjih našega življenja. Iskali bomo načine za povečanje učinkovitosti v poslu, v odnosih in sami s sabo. Katere rituale in navade uporabljamo, da smo bolj zdravi in odporni? Kako znamo spreminjati perspektive in se prilagoditi življenjskim izzivom? Kako se lahko notranje pripravljamo na izzive, ki prihajajo in jih sploh še ne poznamo?
Skupaj z raziskovanjem življenjske odpornosti bomo osvajali slovenske gore. V dveh dneh bomo hodili do 8 ur na dan, osvojili kakšen hrib in premagali zastavljene izzive in svoje strahove. 

 FACILITATORKA in ORGANIZATORKA VIKENDA

NIKA MOČNIK: nasmejana podjetnica, srčna organizatorka dogodkov, aktivna hribolazka, navdušena plesalka, kreativna TED-x-ovka, zaljubljena v svobodo

 

ZA KOGA: za pro-aktivne posameznike, ki imajo radi izzive, ki delajo na sebi, podjetniki in ljubitelji gora, ki resonirajo ob vprašanju: "Kako ohranjati življenjsko ravnovesje kljub vsem izzivom?"

Skupaj do 6 udeležencev, ki so pripravljeni deliti sebe in svoje izkušnje in biti v podporo tudi drugim.

 

 

KDAJ: sobota, 07. december 2019 od zgodnjega jutra in nedelja, 08. december 2019 do večera (do max 20h)

KJE: slovenske gore, točna lokacija pa je znana samo organizatorjem ;) srečanje bo potekalo med 500 in 1.500 metri nadmorske višine, vsak dan naredimo cca 1000m višinske razlike. Tura se prilagaja vremenskim razmeram in prijavljenim posameznikom. Prespali bomo v eni izmed planinskih postojank (koč). 

OBLEKA in OBUTEV: primerna vremenu in gorskemu terenu, točna navodila pošljemo naknadno vsem prijavljenim, gojzarji obvezni ;)

VREME: vreme bo :) v primeru slabe napovedi bo dogodek vseeno organiziran. V primeru napovedi neviht iščemo alternativno lokacijo ali termin.

KAJ potrebujem s seboj: svoje življenjske izzive, dobro voljo ter primerno opremo. 

 

 

CENA: redna cena vikend delavnice je 469,00 €. Za prijave do 24. 11. 2019 nudimo cenejšo ceno 296,00 €/osebo.

KAJ JE VKLJUČENO V CENO: prevoz iz Ljubljane, kosilo in večerja v soboto v koči, nočitev v skupni spalnici za 8 oseb, zajtrk v nedeljo, kosilo v nedeljo, organizacija in vodenje vikend delavnice z facilitatorko.