Gorski vikend RE-SET


Kako imeti delujoče življenje na vseh področjih ali življenjsko ravnovesje (life balance)Te zanima, kako lahko imaš življenje, ki ti deluje na vseh področjih?


Na gorskem vikendu RE-SET se bomo dotaknili štirih področij v življenju:

- well-being (Kakšen odnos imaš s samim seboj?),

- odnosi (Si srečen in izpolnjen v partnerstvu, z družino in prijatelji?),

- kariera (Ali živiš svoje življenjsko poslanstvo?)

- in finance (Si lahko privoščiš vse, kar ti srce poželi?)

Raziskovali bomo načine in perspektive, kako lahko vzpostavimo ravnovesje na vseh področjih našega življenja. Iskali bomo načine za povečanje učinkovitosti v poslu, v odnosih in sami s sabo.
Katere rituale in navade uporabljamo, da smo bolj zdravi in odporni? Kako znamo spreminjati perspektive in se prilagoditi življenjskim izzivom? Kako se lahko notranje pripravljamo na izzive, ki prihajajo in jih sploh še ne poznamo?
Skupaj z raziskovanjem življenjske odpornosti pa bomo osvajali slovenske gore. V treh dneh bomo hodili v intervalih po max dve uri skupaj, osvojili kakšen hrib in premagali zastavljene izzive in svoje strahove. 

 

 

ZA KOGA: za pro-aktivne posameznike, ki imajo radi izzive, ki delajo na sebi, podjetniki in ljubitelji gora, ki resonirajo ob vprašanju: "Kako ohranjati življenjsko ravnovesje kljub vsem izzivom?"

Skupaj do 8 udeležencev, ki so pripravljeni deliti sebe in svoje izkušnje in biti v podporo tudi drugim.

KDAJ: petek, 23. oktober 2020 od poznega popoldneva (predvidoma štart v Lj okoli 17.00) do nedelje, 25. oktober 2020 do večera (do max 20h)

KJE: slovenske gore, točna lokacija pa je znana samo organizatorjem ;) srečanje bo potekalo med 800 in 2.000 metri nadmorske višine, vsak dan naredimo cca 500m višinske razlike. Tura se prilagaja vremenskim razmeram in prijavljenim posameznikom. Prespali bomo v eni izmed planinskih postojank (koč), kjer bodo organizirani tudi obroki. 

 

 

FACILITATORKA in ORGANIZATORKA VIKENDA

NIKA MOČNIK: nasmejana podjetnica, srčna organizatorka dogodkov, aktivna hribolazka, navdušena plesalka, kreativna TED-x-ovka, zaljubljena v svobodo.

Imej v mislih, da je facilitatorka še vedno v fazi rehabilitacije poškodbe, tako da bodo vsi izleti primerni tudi za tiste z manj kondicije ali skoraj nič izkušnjami v slovenskih gorah. Primerna oprema pa je obvezna za vse!

 

OBLEKA in OBUTEV: primerna vremenu in gorskemu terenu, točna navodila pošljemo naknadno vsem prijavljenim, gojzarji obvezni ;)

VREME: vreme bo :) v primeru slabe napovedi bo dogodek vseeno organiziran. V primeru napovedi neviht iščemo alternativno lokacijo ali termin.

KAJ potrebujem s seboj: svoje življenjske izzive, dobro voljo ter primerno opremo. 

 

 

CENA: redna cena vikend delavnice je 469,00 €. Za prijave do 10. 10. 2020 nudimo cenejšo ceno 296,00 €/osebo.

KAJ JE VKLJUČENO V CENO: prevoz iz Ljubljane, kosilo in večerja v petek v koči, zajtrk, kosilo in večerja v soboto, zajtrk in kosilo v nedeljo, dve nočitvi v skupni spalnici za 8 oseb, organizacija in vodenje vikend delavnice s facilitatorko. 

 

Kako smo se imeli preteklo leto?

Lahko si ogledaš video z dogodka jeseni 2019: https://www.youtube.com/watch?v=yxYPsV_obEU

Ali pa poslušaš izjave udeležencev: https://www.youtube.com/watch?v=QYLy4bRoiAk&t=3s