Nika Močnik

Kdo je Nika Močnik?

Srce in duša podjetja Eventnika je Nika Močnik, organizatorka dogodkov, ki pozorno posluša želje naročnikov. Njen pristop je sproščen, kreativen in inovativen, z izostrenim občutkom za organizacijo pa opazi tudi tiste malenkosti, na katere ne bi sami nikoli pomislili. Ne glede na to ali gre za velik poslovni dogodek ali praznovanje zasebne narave, Nika z veseljem sprejme izziv in izvede tudi tisto skoraj nemogoče. Kot dobra popotnika ji vedno sledita nasmeh in dobra volja ter veliko notranje veselje do tovrstnega dela.

Svoje poslanstvo je odkrila v študentskih letih, ko se je zavedla, da večino prostega časa nameni organizaciji in koordinaciji dogodkov. To spoznanje jo je hitro poneslo v svet podjetništva, v katerem je hobi spremenila v posel in postala članica Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja.

Najboljši dogodek leta 2015

Že od nekdaj je delovala na različnih področjih, svoje znanje nadgrajevala z neformalnimi izobraževanji in kot prostovoljka sodelovala pri številnih projektih. Z ekipo prostovoljcev TEDxLjubljana so tako septembra 2015 izvedli prvi TEDx dogodek na letalu. Izjemna ideja, ki je zanetila val navdušenja, jim je prinesla nagrado Convente za najboljši dogodek leta.

Kot neustavljiv romantik se je Nika obenem podala v poročne vode. Ustanovila je znamko Pravljični trenutek, v okviru katere je nudila organizacijo in koordinacijo poročnega dne ter vseh čudovitih trenutkov, ki sodijo zraven. Njena profesionalnost in zanesljivost sta bili opaženi tudi na Taiwanu, od koder je uspela privabiti mladozaročence na luksuzno predporočno fotografiranje po Sloveniji.

Ker so projekti presegli vsa pričakovanja, je Nika prodala znamko Pravljični trenutek in se popolnoma posvetila svoji prvotni strasti. Danes tako ponosno deluje in ustvarja novo vizijo pod znamko Eventnika, v imenu katere se pripravljajo številni zanimivi dogodki (več v zavihku TOP delavnice).

Nika Močnik
Nika Mocnik
Pošlji povpraševanje

Potrebujete pomoč pri organizaciji dogodka?

Pošljite nam povpraševanje in potrudili se bomo za hiter odgovor!
Pošlji povpraševanje