“Nika predstavi organizacijo dogodkov na lahkoten, zabaven in razumljiv način.”

Je super mentorica, ki te spodbudi in ti preda vso potrebno znanje o organizaciji TOP dogodka. Vem, da se bom organizacije naslednjega dogodka lotila samozavestno zaradi vseh novih informacij, katere sem pridobila na delavnici.
-Monika iz Ljubljane

Če si oseba, ki se srečuješ z organizacijo dogodkov v svojem prostem ali delovnem času, je Nikina delavnica odlična točka, kjer se lahko izpopolniš ali pa si olajšaš delo z uporabnimi nasveti iz prakse.
Rok iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica je zelo uporabna in koristna za vse, ki organizirate dogodke ali pa jih še boste, saj na njej dobite veliko pametnih nasvetov in informacij, ki vam bodo pri organizaciji zelo pomagali.
Jaka iz Celja, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Pri organizaciji dogodkov sem imela vedno težave, da se mi je pri koncu začelo vse zapletati in so se nenehno pojavljale nove težave, ki jih je bilo treba sproti reševati med vsemi drugimi, kar je meni in drugim povzročalo ogromno stresa. Nikina delavnica mi je ponudila sistematičen pristop, s katerim ne izpustim ničesar iz pogleda in pripomore k temu, da steče vse gladko. Predvsem pa nas je opomnila na številne detajle in potencialne težave, ki se znajo pripetiti, če nanje ne pomisliš. Toplo priporočam!”
Maja M. iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Spoštovana Nika, bilo je zelo zanimivo in še prijetno. Navdušila me je vaša energija, inovativnost in pogum. Želim vam vse dobro. Lepo je srečati mlade, ki ustvarjajo in ne jamrajo, pač pa jim uspe najti pot do uspeha!
Breda iz Kamnika, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Priporočam delavnico o organizaciji dogodkov! Čeprav se morda, tako kot jaz, že vrsto let ukvarjate z organizacijo dogodkov, je koristno pogledati na svoje delo z drugačne perspektive.
Irena iz Zagorja ob Savi, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnice Naučite se organizacije TOP dogodkov sem se udeležila, ker sem že iz več virov slišala, da je enostavno odlična. Niko Močnik sem že prej poslušala na nekem predavanju, tako da sem vedela, da od nje lahko pričakujem visoko profesionalnost in bogate izkušnje s področja svojega dela. Na delavnici je bilo majhno število udeležencev. Nika je poskrbela, da smo se udeleženci na začetku spoznali. Sedeli smo v polkrogu, tako da je vsak imel očesni stik z vsakim. Zaradi tega smo tudi bolj sodelovali in je izvedba potekala še bolje. Všeč mi je bila postavitev in pozornost z njene strani: poskrbela je, da nismo (p)ostali ne žejni ne lačni. Na predavanju sem se odlično počutila, saj je naredila prijetno vzdušje. Na delavnici sem dobila namige, kako lahko organizacijo svojih dogodkov še bolje izpeljem. Zelo mi je bilo všeč, ker je poudarjala, kaj je najbolj pomembno pri organizaciji, čemu naj namenimo največ pozornosti, pa tudi na katere podrobnosti moramo biti pozorni. Delavnico priporočam vsem, ki se šele začenjajo ukvarjati z organizacijo, prav tako pa tudi izkušenim organizatorjem in organizatorkam, ki jih zanima kakšen dodaten trik, izkušnja in nasvet, kar bo Nika brez zadržkov podelila.
Maja Ž. iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Priporočam vsem, ki želijo pridobiti znanje o organizaciji dogodkov in se s pomočjo pridobljneih informacij izogniti mnogim začetniškim napakam in izgubi časa.
Urška iz Kranja, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Zanimivo je slišati na kakšne probleme lahko naletiš pri organizaciji in kako jih reševati. Še bolj uporabni pa so bili nasveti, ki jih dobiš z leti praktičnih izkušenj (škatla z pripomočki, v kakšnem vrstnem redu se konceptualizira event, kako in katere sponzorje).
Boštjan iz Bleda, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Poleg tega, da sem izvedela veliko novega in koristnega, sem na delavnici tudi zelo uživala saj je predavateljica Nika s svojo prijetno in odprto osebnostjo ustvarila res sproščeno vzdušje.
Petra iz Žirovnice, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica “kako organizirati TOP dogodek” je bila izpeljana nad mojimi pričakovanji. Sproščenost in preprostost Nike Močnik je definitivno glavni razlog, ki je pripomogel k temu, da je bilo vzdušje na delavnici tudi tako. Veliko koristnih informacij tako za poslovno področje kot tudi za življenje na sploh. Nikine prigode iz dogodkov, ki jih je doživela sama, so nam lahko v veliko pomoč. S čim se lahko srečamo pri organiziranju dogodkov in kako to speljati čim bolj “profi”.
Hvala za izčrpno delavnico in obisk le-te toplo priporočam tudi ostalim.
Špela iz Grosuplja, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Draga Nika, hvala ti za zelo koristno delavnico, ki ti da osnovne napotke kako organizirati svoj prvi event suvereno in brez strahu in z odprtim umom. Nika je razložila zapleteno strategijo organiziranja eventov na preprost in razumljiv način, da dobiš pogum, da zmoreš tudi sam. Priporočam delavnico vsem, ki ste zadolženi za kakršnokoli planiranje in organizacijo. Hvala Nika.
Eta, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Na Nikini delavnici nisem le poglobila svojega znanja o pripravi dogodka ampak se hkrati naučila tudi tistih najbolj pomembnih malenkosti, ki ih radi pozabimo vendar so ključnega pomena. Pozitvno presenečena sem bila nad njeno odprtostjo, sproščenostjo ter iskanjem rešitve na vsako vprašanje., ki smo ji ga postavili. Toplo priporočam njene delavnice saj ne boste odšli praznih glav 😉
Sanja iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Izobraževanje je bilo odlično. Predavateljica je stvari povezovala s konkretnimi primeri, kar je sigurno vsakemu izmed nas odprlo nekaj novih znanj.
Andraž iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Super, sproščeno, uporabno in zanimivo. Predavateljica je govorila iz prakse in z nami delila dragocene izkušnje.
Janja iz Kranja, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Udelžite se, dobili boste informacije, ki jih zagotovo še niste videli. Veste kaj se skriva v SOS help boxu?
Karin iz Gorenjske, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Nad delavnico sem bila presenecena. Nika je zelo dobro opisala in razlozila stvari. Kako se lotiti priprav, kar pa je za organizacijo dogodka zelo pomembno. In videla sem, da v tem res uziva. Vesela sem bila, ker je z nami delila veliko svojih izkusenj in nam povedala trike, ki bi jih lahko obdrzala za sebe. In bi imela svojo skrivnost, kako do dobre organizacije 🙂 Ampak je sama rekla, da si tudi ona zeli obiskovati dobro organizirane dogodke in nam z veseljem delila nasvete 🙂 z uzitkom sem jo poslusala. Ne samo da je dobra organizatorka, tudi ve kako deliti znanje.
Rahela iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Vsem, ki se z organizacijo dogodkov srečujejo že nekaj časa in tudi tistim, ki šele odpirajo vrata v svet organizacije, svetujem obisk takih delavnic. Znanja, novih idej ter informacij ni na tem področju nikoli preveč. Nika nam je dala ogromno, veliko so oz smo prispevali tudi udeleženci sami, saj smo bili aktivni v samih debatah in to, po mojem mnenju, da tisto piko na i sami delavnici. Navdušena nad Nikinim magic boxom. 😀
Maja iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Super delavnica polna zanimive vsebine, primerov iz prakse, lušnih idej in nasvetov kako uresničiti idejo, ki smo si jo zastavili ter kakšen dogodek želimo izpeljati. Všeč mi je, da je Nika tako spontana in simpatična, hkrati pa ima bogato paleto izkušenj. Verjamem, da je vsak udeleženec delavnice dobil kakšno idejo kaj in kako bi lahko uporabil pri organizaciji svojih dogodkov.
Anja iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Nika ima super energijo! Užitek jo je bilo poslušati. Všeč mi je bilo predvsem to, da nas je po korakih in sistematično popeljala skoz naloge, s katerimi se srečuješ pri organizaciji dogodka. Zelo praktično in življenjsko, brez nepotrebne teorije.
Špela iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Nika je super predavateljica. Sproščena, dobro “oborožena” z znanjem in pripravljena odgovoriti na vsako naše vprašanje. 🙂 Če bi radi izvedeli, kako izgleda TOP organizacija TOP dogodkov, zelo priporočam. P.s.: tudi za pogostitev bo poskrbljeno. 😉
Nina iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Nika je tip človeka,ki pritegne s svojo karizmo in žarom,ki ju izžareva. Super delavnica, zelo priporočam začetnikom v organizaciji dogodkov, pa tudi za ostale je lahko poučno,saj izda tudi nekaj svojih trikov 😉 Jaz zagotovo pridem še na kakšno 🙂
A. iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Nika res govori tisto, kar dela. Njeno podajanje znanja je suvereno in enostavno. Govori iz svoje lastne izkušnje in ko temu prišteješ še njeno strast do organizacije dogodkov dobiš zmagovalno kombinacijo!
Nuša iz Kočevja, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Kot je bilo omenjeno na začetku delavnice : za organizacijo dogodkov ni šole… in zato so takšne delavnice čisto zlato! Sploh zaradi mlade in obenem izkušene predavateljice s tapravo energijo, ki je pripravljena deliti koristne, bistvene in izčrpne informacije. Vsekakor dobra investicija časa in denarja!
Simona iz Podčetrtka, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica je podala veliko koristnih informacij, ves čas je potekala na polno intenzivno in dobili smo res koristne informacije od predavateljice,
Maja iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Ko že mislim, da vse vem, me vedno preseneti, da temu ni tako. Odlična delavnica, priporočam.
Damijana iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica me je navdušila s svojim praktičnim pristopom do teme in obilico dobrih nasvetov in trikov.
Špela iz Medvode, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Nika je simpatična in zato sem v njeni delavnici uživala. Predstavila nam je kje se skrivajo “problemčki” v organizaciji in kje so možne pogoste napake, zato bi delavnico ocenila kot precej praktično. Vsebini ni bilo težko slediti, bilo je dovolj časa za zapiske in še za razvit kakšne svoje ideje. All in all – super!
Samantha iz Novega mesta, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Naredi to zase. Na delavnico sem prišla, ker se še iščem in “kako bi bilo fletno če bi jaz to počela” počutjem. Nisem pa vedela, da bom poleg informacij na temu predavanju dobila sprožilec, da poiščem svojo strast. Pozor: Strast in energičnost predavateljice je nalezljiva! 🙂 Hvala Nika!
S iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Za nekoga, ki se (tako kot jaz) prvič podaja na področje organizacije dogodkov je taka delavnica praktično nujna (da ne rečem obvezna). Iz vprašanj drugih udeležencev pa je bilo razvidno, da je še kako koristna tudi za tiste, ki imajo na tem področju tudi že več “kilometrine”. Delavnica nudi cel kup koristnih in praktičnih informacij, nasvetov, opozoril in vsega živega, podano z jasno igrivostjo v sproščenem vzdušju. TOP! 🙂
Jan iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica je bila zelo sproščena in zabavna. Predstavitev “popolnega dogodka” je bila zelo poučna in polna praktičnih nasvetov. Prav gotovo bom nekaj teh uporabila pri naslednji svoji organizaciji dogodka.
Nina, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnico bi priporočala vsem, ki vas zanima koordinacija dogodka, a še niste imeli priložnosti, da bi se o tem preizkusili. Na njej boste izvedeli vse korake, ki jih je potrebno narediti, da organizirate dogodek.
Nataša iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Odlično vzdušje in veliko aktualnih informacij predstavljenih na zabaven način.
Tatjana iz Kranja, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Super delavnica! Nika z deljenjem svojih izkušenj odlično predstavi organizacijo dogodka.
Martina iz Radovljice, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Prijetna in dostopna predavateljica, uporabni nasveti, dobra organizacija.
Tanja iz Tolmina, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica je bila zelo zanimiva, izvedeli smo ogromno praktičnih napotkov in strukturiranih navodil za organizacijo dogodkov. Predavateljica nam je podala svoje izkušnje, odkrito je spregovorila o napakah, ki jih je naredila, o zapletih, ki se lahko zgodijo…Osebno sem dobila ogromno novih informacij, spoznanj in navdušenja do organizacije!Super poučno, sproščeno in zabavno, zato priporočam delavnico vsakomur, ki ga to delo zanima ali pa si želi slišati veliko praktičnih navodil 🙂
Manneira iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica Koordinacija dogodkov je nekakšno logično nadaljevanje delavnice Naučite se organizacije top dogodkov in skupaj sestavljata celovit paket. Delavnica Koordinacija dogodkov nam da možnost, da znanje in informacije pridobljene na predhodni delavnici dejansko praktično uporabimo in nas prijazno potisne v akcijo, da naredimo prve korake v realizaciji lastnega projekta.
Jan iz Ljubljane, Naučite se koordinacije TOP dogodkov!
Nika z veseljem deli svoje izkušnje in ti odgovori na vsa vprašanja, tudi če kakšno ni direktno povezano s temo delavnic.
Martina iz Radovljice, Naučite se koordinacije TOP dogodkov!
Delavnica je res odlična za začetnike, ki še nimajo veliko izkušenj iz tega področja in pa tudi za tiste, ki ga imajo bolj malo. Izveš veliko koristnih in praktičnih nasvetov, ki so res uporabni za praktično izvedbo dogodkov.
Anja iz Ljubljane, Naučite se organizacije TOP dogodkov!
Delavnica je bila super, tudi za tiste, ki smo se z organizacijo dogodkov že srečali. Osebno so mi največ pomenili Nikini nasveti in napake, ki jih je delila z nami. Tako res dobiš občutek, na katere stvari moraš biti bolj pozoren.
Karin iz Domžal, Naučite se organizacije TOP dogodkov!