poslovni dogodki in storitve - podjetnisko svetovanje

Podjetniško svetovanje

Odpiranje podjetja je velik korak, ki zahteva dobro merico poguma, odločnosti in znanja. Da bodo prvi koraki na tej razburljivi poti vsaj malce lažji, nudimo vsem bodočim podjetnikom individualno svetovanje, ki se vsebinko prilagaja vašim potrebam in vprašanjem. Skupaj lahko raziščemo postopke, pogoje in prednosti odpiranja različnih oblik podjetja ter se pogovorimo o plačah, prispevkih, obdavčitvi dobička in računovodstvu. Svetujemo vam lahko glede različnih oblik pogodb in nakazil, predlagamo, kje pobrskati za aktualne razpise, kako najti odlična podporna okolja in še marsikaj drugega.

Cena storitve je 35 € na uro. Svetovanje poteka v poslovnih prostorih podjetja Eventnika, rezervacije terminov pa sprejemamo preko emaila nika@eventnika.si.

poslovni dogodki in storitve - skriti gost

Koordinacija prireditev

Organizirate prireditev in potrebujete zanesljivo zunanjo pomoč pri koordinaciji? Obrnite se na našo ekipo! Poskrbimo lahko za celotno koordinacijo vaših dogodkov. Z nami vam ne bo potrebno skrbeti za malenkosti, saj bomo poskrbeli, da bo program na odru potekal po vaši časovnici ter uredili vse potrebne obrazce za SAZAS. Poskrbeli bomo za komunikacijo z vašimi nastopajočimi ali podizvajalci in zagotovili, da bodo vsi obiskovalci vaše prireditve dobro informirani o poteku dogajanja. Če na dogodku potrebujete tudi dodatno osebje, vam lahko priskrbimo zanesljive in simpatične hostese.

Kontaktirajte nas vsaj 1 teden pred izvedbo dogodka, da uredimo vse podrobnosti povezane s koordinacijo. Dosegljivi smo preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

poslovni dogodki in storitve - promocije

Promocije

Kar pomislite, kako slastna se vam lahko zazdi tortica, ko jo vidite na krožniku nekoga drugega, in kako zabavna vožnja s kolesom, ko v njej uživa vaš prijatelj. Poskrbite, da bo kupce pošteno zamikal tudi vaš produkt! Naj gre za novo ponudbo na tržišču ali starega znanca trgovskih polic, naša ekipa bo poskrbela, da bo vaš produkt še dolgo ostal v mislih potrošnikov. Ponujamo vse od kakovostnih samostojnih promocij do kombiniranih promocijskih aktivnosti. Za vse, ki bi želeli svojo promocijsko taktiko najprej dobro preizkusiti, nudimo tudi izredno učinkovito testiranje tržnega modela.

Več o možnostih izvedbe promocijskih aktivnosti lahko izveste TUKAJ.

poslovni dogodki in storitve - teambuilding in izleti

Team building in izleti

Pogosto se zgodi, da je podjetje sestavljeno iz sposobnih posameznikov, pa vseeno ne dosega želenih rezultatov. In v čemu je vzrok? Uspešnih podjetij ne tvorijo posamezniki, temveč dobro uigrane ekipe, katerih člani se medsebojno spoštujejo, sodelujejo in vzpodbujajo. S pomočjo rednega team buildinga lahko ustvarite popolno ekipo tudi vi. Naš program se prilagaja potrebam skupine ter zajema vaje, ki se lahko izvajajo v notranjih prostorih ali na prostem.

Za vse, ki bi želeli zgolj izboljšati vzdušje na delovnem mestu priporočamo sprostitev v obliki neformalnega druženja. Razveselite sodelavce s piknikom, prijetnim izletom, kulinarično dogodivščino ali športnimi aktivnostmi v naravi. Verjemite ali ne, malce zabave lahko prepreči številne težave.

Tovrstni poslovni dogodki imajo omejeno število udeležencev. Za team building priporočamo skupine od 5 do 8 oseb, na izlet pa sprejmemo do 40 udeležencev. Za pripravo programa nas kontaktirajte vsaj 14 dni pred željeno izvedbo. Za vsa vprašanja smo dosegljivi preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

poslovni dogodki in storitve - poslovna potovanja

Poslovna potovanja in poslovni obiski

Vas ima namen obiskati poslovni partner ali investitor iz tujine? Predstavite se v najboljši luči in poskrbite, da bo obisk ohranil v lepem spominu. Za vaše goste nudimo možnost sprejema na letališču, prevoza na sestanke, pol ali celodnevnih izletov po Sloveniji, večernega programa ali zgolj rezervacije hotela. Storitve so na voljo tako posameznikom kot tudi skupinam.

Za vse slovenske podjetnike, ki se odpravljate na poslovno pot v tujino, pa nudimo strokovno organizacijo potovanja. Za vas lahko uredimo bivanje in celoten prevoz, vključno z rezervacijo letalskih kart. Glede na vaše želje organiziramo tudi dodatne storitve na destinaciji. Vi se posvetite poslu, mi pa bomo poskrbeli, da bo potovanje potekalo mirno in udobno.

Za zmanjšanje stroškov potovanja priporočamo, da nas kontaktirate takoj, ko se odločite za poslovno pot. Lahko vam nudimo pomoč tudi v zadnjem trenutku, vendar ne zagotavljamo možnosti nakupa letalske karte. Za vsa vprašanja smo na voljo preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

poslovni dogodki in storitve - seminarji

Seminarji in izobraževanja

Ste opazili, da vaši ekipi primanjkuje določenih znanj? Izboljšajte delovne kompetence vaših zaposlenih z izobraževanjem v obliki seminarjev. Ti lahko trajajo zgolj nekaj ur ali pa se prelevijo v večdnevno druženje v prijetnem ambientu. Izvajajo se tako med tednom kot tudi med vikendi. Sodelujemo z zunanjimi predavatelji, ki so priznani strokovnjaki na svojem področju. Seminarje lahko organiziramo v vaših prostorih ali na drugih lokacijah po vaših željah.

Za vse, ki imate izobraževanje že pripravljeno, pa bi želeli, da vse poteka kot po načrtu, nudimo učinkovito pomoč pri soorganizaciji dogodka. Poskrbimo lahko za hrano in pijačo, ureditev prostora ter prevzamemo celotno koordinacijo izobraževanja.

Poslovni dogodki kot so seminarji in izobraževanja, se lahko organizirajo v vaših prostorih ali na drugih lokacijah po vaših željah. Povpraševanje za izvedbo lahko pošljete preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

Pošlji povpraševanje

Potrebujete pomoč pri organizaciji dogodka?

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili individualno ponudbo po vaših merah.
Pošlji povpraševanje