promocije

Testiranje tržnega modela

Se bo vsak čas začela vaša promocijska kampanja, a zaradi časovnih in finančnih omejitev nise utegnili izvesti testiranja tržnega modela? Ni še prepozno! Da bi podjetjem zagotovili večjo učinkovitost promocijskih kampanj, ponujamo testiranje po ugodni ceni, ki je izvedljivo v izjemno kratkem časovnem roku.

Testiranje tržnega modela izvaja izključno direktorica našega podjetja, na samem terenu. Za vas opravi dve promociji na različnih lokacijah, na podlagi česar napiše analizo zastavljene ideje in priporočilo za nadaljnjo izvedbo promocijskih aktivnosti. Priporočilo vsebuje svetovanje glede lokacije promocijskega pulta, uporabe cerad, možnega dodatnega materiala (pingvin-stojalo, letaki itd.), oblačil in nagovora kupcev. V analizi se obenem podajo napotki, kako doseči najbolj učinkovito prodajo izdelka ter kdaj in kje izvesti promocije, da se vam bodo kar najbolj obrestovale.

Testiranje tržnega modela izvajamo po celi Sloveniji. Naročilo storitve je potrebno opraviti vsaj dva tedna pred izvedbo testiranja, analizo ideje in priporočilo za naprej pa lahko pričakujete v roku enega tedna od izvedbe. Za individualno ponudbo nas kontaktirajte preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

Samostojne promocije in degustacije

Če bi radi kupce opozorili na določen produkt, vendar ne želite pripravljati večje promocijske kampanje, potem vam priporočamo izvedbo klasične samostojne promocije na eni lokaciji. Le-te so namenjene manjšim podjetjem, ki pričakujejo odlične prodajne rezultate ob minimalnem finančnem vložku.

Ker vam želimo zagotoviti prvovrstno storitev, izvajajo samostojne aktivnosti izključno promotorke, ki imajo na tem področju večletne izkušnje ter dobro poznajo navade in želje kupcev. Poleg kakovostne izvedbe promocije ponudba vsebuje še zaključno poročilo o poteku aktivnosti, doseženih ciljih in odzivih kupcev.

Samostojne promocije in degustacije izvajamo po celotni Sloveniji. Termine izvedbe promocij in degustacij določamo do 15. v mesecu za naslednji mesec. Za ponudbo nas kontaktirajte preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.
promocije
promocije

Kombinirane promocijske aktivnosti

Za večje naročnike ponujamo kombinirane promocijske aktivnosti. Vključujejo lahko vse od deljenja letakov, vzorčenja, sočasnih promocij na številnih lokacijah, pospeševanja prodaje in degustacij, do hostesnega dela na dogodkih. Storitev se popolnoma prilagaja željam naročnika in omogoča optimalne prodajne rezultate.

Po dogovoru z naročnikom izdelamo unikaten načrt promocijskih aktivnosti ter zagotovimo primeren kader, ki ga po potrebi tudi dodatno izobrazimo. Pred začetkom aktivnosti pripravimo gradivo in navodila za vse izvajalce. Glede na dogovor lahko priskrbimo vso opremo in promocijske materiale. V času promocij naročnika obveščamo o poteku dogajanja, skrbimo za izvedbo, kontrolo in pomoč podizvajalcem, po zaključku pa predložimo izčrpno poročilo o poteku, doseženih ciljih, odzivih kupcev in priporočenih nadaljnih promocijskih aktivnostih.

Kadar je le možno, pred sklenjenim dogovorom o prevzemu večjega projekta najprej pripravimo preizkus in preverimo, ali je predlagana akcija resnično najbolj ustrezna za nagovarjanje zastavljene ciljne skupine in doseganje željenih rezultatov. Izvedbo projekta prilagodimo glede na pridobljene podatke ter tako zmanjšamo nepotrebe stroške in povečamo uspešnost promocijskih aktivnosti.

Pred pripravo ponudbe kombiniranih promocijskih aktivnosti predlagamo sestanek, na katerem nam zaupate vaše cilje in vizijo. Predlog izvedbe promocij in informativno ponudbo vam pripravimo v roku enega tedna od sestanka.

Za termin sestanka nas kontaktirajte preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

promocije

Reference

Pošlji povpraševanje

Potrebujete pomoč pri izvedbi promocij?

Pošljite nam povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za promocijo vašega produkta ali storitve!
Pošlji povpraševanje