TOP DELAVNICE

TOP delavnice 2018-11-19T09:50:15+00:00

 

FEIEA Finest & Grand Prix Dinner and Award ceremony

FEIEA continues on its mission to promote internal communication excellence with the 22. edition of FEIEA Grand Prix, where we honor the commitment shown year after year by internal communication professionals from all over Europe.

This year, the best internal communication practices will be showcased and awarded at the 2018 FEIEA Grand Prix Awards Ceremony in the charming capital of Slovenia, Ljubljana, hosted by the Slovenian Association of Public Relations, PRSS.

On November 22, 2018, communicators from all over Europe will meet at Grand Hotel Union Ljubljana to share best practices and have a chance to network with colleagues.

The event will begin with FEIEA’s FINEST, where the best European internal communication cases, awarded in 2017, will be shared, and communications professionals will be able to exchange knowledge, challenges and ideas with fellow professionals from across Europe. To finish the day, the winners of FEIEA Grand Prix 2018 will be presented at the Awards Ceremony dinner.

22. 11. 2018:  Register

 

Izkustvena konferenca World of Synergy

V marcu 2019 bomo izvedli prvo mednarodno izkustveno konferenco World of  Synergy: »Inclusive Leadership for wiser decisions and greater impact«

Izkustvena konferenca na temo raziskovanja novih kvalitet voditeljstva je nastala iz potrebe po doseganju sprememb in vitalnosti znotraj posameznikov, timov in organizacij za lažje soočanje s sodobnimi izzivi, sprejemanje modrejših odločitev ter pozitiven prispevek celotni družbi.

World of Synergy bo svojim udeležencem ponudila 4 delavnice, senzorično izkušnjo in izkustvena predavanja v duhu povezovanja, ravnovesja in harmonije. Dogajanje, vpleteno v naravno okolje Term Olimia, nam bo nudilo aktivno povezovanje z močjo narave, skrbno izbrani mednarodni in domači govorci in govorke pa nas bodo povabili v zgodbe, ki kažejo, kaj pomeni uspeh, ki deluje v dobrobit vseh.

14. – 17. 3. 2019:  Več o dogodku / facebook dogodek

 

Celodnevna intenzivna delavnica o organizaciji TOP dogodkov

Celodnevna delavnica o organizaciji TOP dogodkov je namenjena vsem, ki bi se radi naučili kako organizirati dogodek ter ga na dan dogodka tudi koordinirati.

Delavnica združuje 1. in 2. del delavnice o organizaciji TOP dogodkov v eno samo delavnico – da v enem dnevu izveste vse skrivnosti profesionalne organizatorke. Dopoldan sprejemate novo znanje in se učite, popoldne pa pridobljeno znanje spravite v prakso! Priporočamo vsem, ki jih čakajo dogodki, in bi si želeli poglobiti svoje znanje o organizaciji in koordinaciji.

21. 11. 2018 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

25. 1. 2019 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

 

Naučite se koordinacije TOP dogodkov! 2.del

Ko dogodek dobro zorganiziramo, še nikakor ni konec našega dela. Poskrbeti moramo tudi za to, da na veliki dan vse teče kot po maslu. Na tej delavnici se boste naučili, na kaj nikakor ne smete pozabiti na dan dogodka in po njem. Delavnica je primerna tudi za vse tiste, ki ste se že udeležili seminarja o organizaciji dogodkov. Prvi del našega srečanja bo namenjen nadgrajevanju znanja, pri čemer se bomo posvetili sami izpeljavi dogodka, drugi del pa bo bolj praktičen, saj boste na svojih primerih boste vadili organizacijo in koordinacijo dogodka.

21. 11. 2018 ob 14h:  Več o dogodku / prijava na dogodek