TOP DELAVNICE

TOP delavnice 2019-01-11T13:37:03+00:00

 

Speak Up! 2019 – Bodi sprememba

Spremembe so stalnica v našem življenju. Nekaterim smo naklonjeni bolj in nekaterim manj. Se spomniš, kdaj si nazadnje zavestno sprejel odločitev, ki je pomembno vplivala na tvoje življenje ali življenje drugih?

Letošnji Speak Up je namenjen vsem, ki želijo postati sprememba. Tistim, ki se zavedajo, da so za spremembe odgovorni sami in jih do tega loči le en korak.

Dogodek bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku. Vstopnice po ceni 10€ so na voljo preko Eventima.

12. 2. 2019:  Več o dogodku / nakup vstopnice

Izkustvena konferenca World of Synergy

V marcu 2019 bomo izvedli prvo mednarodno izkustveno konferenco World of  Synergy: »Inclusive Leadership for wiser decisions and greater impact«

Izkustvena konferenca na temo raziskovanja novih kvalitet voditeljstva je nastala iz potrebe po doseganju sprememb in vitalnosti znotraj posameznikov, timov in organizacij za lažje soočanje s sodobnimi izzivi, sprejemanje modrejših odločitev ter pozitiven prispevek celotni družbi.

World of Synergy bo svojim udeležencem ponudila 4 delavnice, senzorično izkušnjo in izkustvena predavanja v duhu povezovanja, ravnovesja in harmonije. Dogajanje, vpleteno v naravno okolje Term Olimia, nam bo nudilo aktivno povezovanje z močjo narave, skrbno izbrani mednarodni in domači govorci in govorke pa nas bodo povabili v zgodbe, ki kažejo, kaj pomeni uspeh, ki deluje v dobrobit vseh.

14. – 17. 3. 2019:  Več o dogodku / facebook dogodek

 

Celodnevna intenzivna delavnica o organizaciji TOP dogodkov

Celodnevna delavnica o organizaciji TOP dogodkov je namenjena vsem, ki bi se radi naučili kako organizirati dogodek ter ga na dan dogodka tudi koordinirati.

Delavnica združuje 1. in 2. del delavnice o organizaciji TOP dogodkov v eno samo delavnico – da v enem dnevu izveste vse skrivnosti profesionalne organizatorke. Dopoldan sprejemate novo znanje in se učite, popoldne pa pridobljeno znanje spravite v prakso! Priporočamo vsem, ki jih čakajo dogodki, in bi si želeli poglobiti svoje znanje o organizaciji in koordinaciji.

25. 1. 2019 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

 

Dvigni svojo ustvarjalnost

Ko smo ustvarjalni, razmišljamo na nove in drugačne načine, iščemo nove poti in hkrati znamo trenutno situacijo uporabiti v korist in podporo sebi in okolju. Ustvarjalnost je proces in tudi sinonim za kreativnost.

Rezerviraj si četrtek, 31. januar, za dogodek z Ano Kolenc, na katerem bomo doživeli energijsko sinhronizacijo za oživitev vašega ustvarjalnega toka. Dogodka – meditacije nikakor ne smeš zamuditi, če si želiš, da bo tvoje novo leto 2019 bolj usklajeno s tvojimi resničnimi željami, manj stresno, bolj usmerjeno in ljubeznivo.

31. 1. 2019 ob 18h:  Več o dogodku / prijava na dogodek