TOP DELAVNICE

TOP delavnice 2019-03-23T17:50:29+00:00

 

 

Izkustvena konferenca World of Synergy

V marcu 2019 bomo izvedli prvo mednarodno izkustveno konferenco World of Synergy: »Inclusive Leadership for wiser decisions and greater impact«

Izkustvena konferenca na temo raziskovanja novih kvalitet voditeljstva je nastala iz potrebe po doseganju sprememb in vitalnosti znotraj posameznikov, timov in organizacij za lažje soočanje s sodobnimi izzivi, sprejemanje modrejših odločitev ter pozitiven prispevek celotni družbi.

World of Synergy bo svojim udeležencem ponudila 4 delavnice, senzorično izkušnjo in izkustvena predavanja v duhu povezovanja, ravnovesja in harmonije. Dogajanje, vpleteno v naravno okolje Term Olimia, nam bo nudilo aktivno povezovanje z močjo narave, skrbno izbrani mednarodni in domači govorci in govorke pa nas bodo povabili v zgodbe, ki kažejo, kaj pomeni uspeh, ki deluje v dobrobit vseh.

14. – 16. 3. 2019:  Več o dogodku / facebook dogodek

 

Celodnevna intenzivna delavnica o organizaciji TOP dogodkov

Celodnevna delavnica o organizaciji TOP dogodkov je namenjena vsem, ki bi se radi naučili kako organizirati dogodek ter ga na dan dogodka tudi koordinirati.

Delavnica združuje 1. in 2. del delavnice o organizaciji TOP dogodkov v eno samo delavnico – da v enem dnevu izveste vse skrivnosti profesionalne organizatorke. Dopoldan sprejemate novo znanje in se učite, popoldne pa pridobljeno znanje spravite v prakso! Priporočamo vsem, ki jih čakajo dogodki, in bi si želeli poglobiti svoje znanje o organizaciji in koordinaciji.

28. 3. 2019 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

14. 5. 2019 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

7. 6. 2019 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

 

Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov

Vam besedna zveza ”organizacija dogodkov” požene adrenalin po žilah, vendar vam dih zastane ob vseh pravnih vidikih omenjene dejavnosti? Prav to je razlog za organizacijo celodnevnega izobraževanja Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov.

10. aprila bomo na enem mestu zajeli vse predpise in prakse v zvezi z organizacijo dogodkov. Zavedamo se namreč, da je poleg kreativnih plati izvedbe izjemno pomemben tudi pravno formalni vidik.

Dogodek je namenjen vsem poklicnim in ljubiteljskim organizatorjem dogodkov, tistim, ki ta okoliš šele odkrivate in vsem, ki uspehe na tem področju nizate že vrsto let zapored. Z naborom predavateljev zajemamo širok spekter znanj, ki jih bomo za udeležence predstavili v obliki uporabnih nasvetov in nazornih primerov iz prakse. Poleg že ustaljenih predpisov pa bomo pozornost namenili tudi trendom današnjega časa.

10. 4. 2019 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

 

Klepetalnika

Klepetalnika se bo pod vodstvom Nike Močnik enkrat mesečno izvajala v obliki skupinskih spletnih srečanj, ta pa bodo na voljo vsem, ki jih zanima organizacija dogodkov.
Brezplačna interaktivna predavanja bo vodila Nika Močnik, ki se z organizacijo dogodkov ukvarja že od leta 2005, profesionalno pa je v stroki aktivna od leta 2012.

Polna dvorana, razprodane vstopnice in zasedeni vsi sedeži zagotovo zanetijo iskrico v očeh vsakega organizatorja dogodkov.
Se sprašujete, kaj se skriva za čarobno besedo SCENOSLED?
Vse o scenosledu za dogodek boste izvedeli na našem naslednjem brezplačnem webinarju o organizaciji dogodkov.

17. 4. 2019 ob 20h:  Več o dogodku / prijava na dogodek