Celodnevna intenzivna delavnica o organizaciji TOP dogodkov

Celodnevna delavnica o organizaciji TOP dogodkov je namenjena vsem, ki bi se radi naučili kako organizirati dogodek ter ga na dan dogodka tudi koordinirati.

Delavnica združuje 1. in 2. del delavnice o organizaciji TOP dogodkov v eno samo delavnico – da v enem dnevu izveste vse skrivnosti profesionalne organizatorke. Dopoldan sprejemate novo znanje in se učite, popoldne pa pridobljeno znanje spravite v prakso! Priporočamo vsem, ki jih čakajo dogodki, in bi si želeli poglobiti svoje znanje o organizaciji in koordinaciji.

17. 04. 2020 ob 09h v Ljubljani:  Več o dogodku / prijava na dogodek

03. 06. 2020 ob 09h v Ljubljani:  Več o dogodku / prijava na dogodek

Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov

Vam besedna zveza ”organizacija dogodkov” požene adrenalin po žilah, vendar vam dih zastane ob vseh pravnih vidikih omenjene dejavnosti? Prav to je razlog za organizacijo celodnevnega izobraževanja Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov.

22. aprila bomo na enem mestu zajeli vse predpise in prakse v zvezi z organizacijo dogodkov. Zavedamo se namreč, da je poleg kreativnih plati izvedbe izjemno pomemben tudi pravno formalni vidik.

Dogodek je namenjen vsem poklicnim in ljubiteljskim organizatorjem dogodkov, tistim, ki ta okoliš šele odkrivate in vsem, ki uspehe na tem področju nizate že vrsto let zapored. Z naborom predavateljev zajemamo širok spekter znanj, ki jih bomo za udeležence predstavili v obliki uporabnih nasvetov in nazornih primerov iz prakse. Poleg že ustaljenih predpisov pa bomo pozornost namenili tudi trendom današnjega časa.

22. 04. 2019 ob 09h:  Več o dogodku / prijava na dogodek

Vikend RE-SET

Vikend RE-SET 

Vikend RE-SET je dogodek v slovenskih gorah, kjer udeleženci raziskujemo in se naučimo vzpostavljati ravnovesje na vseh področjih našega življenja. Skupaj z raziskovanjem ravnovesja v življenju je namen tudi osvajati slovenske gore – v dveh dneh bomo hodili med 4 do 8 ur na dan, osvojili enega dvatisočaka in med potjo izvajati različne aktivnost.

Skupno največ  6 udeležencev bo odkrivalo: kaj pomeni biti v balansu, kaj sploh je razlika med ravnovesjem in ravnotežjem, kako in na kakšen način vzdrževati primerno razmerje med delom, družino (partnerjem, otroci), zdravjem, prostim časom, katere jutranje rutine nam pomagajo ohranjati stabilnost v življenju ter kako pomembna je ranljivost pri grajenju odnosov, pa tudi pri reševanju naših težav.

Trenutno ni razpisanih terminov, vikend bomo ponovno organizirali spomladi 2020. Zanimanje lahko oddate tukaj: prijavnica