zasebni dogodki - rojstni dnevi

Otroški rojstni dnevi

Iščete nekaj prav posebnega za praznovanje rojstnega dne vašega navihančka? Najemite otroškega animatorja in pričarajte nepozabno zabavo v prijetnem okolju vašega doma! Program animacije se prilagodi željam slavljenca, zato je vsako praznovanje popolnoma unikatno. Povabljence lahko pričaka pravljična princeska ali divji gusar, zabava se lahko vrti okoli priljubljenega risanega junaka ali izdelave zabavnih predmetov. Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo ustvarili dan, ki se ga bodo otroci še dolgo spominjali.

Rojstnodnevna animacija (3h) stane 99 €. Za naročilo storitve ali več informacij nas pokličite na 041 921 635 ali pošljite email na nika@eventnika.si.

zasebni dogodki - praznovanja

Praznovanja okroglih jubilejev

Vas bo kmalu obiskal Abraham in bi radi priložnost primerno počastili? Tudi zasebni dogodki so lahko profesionalno organizirani. Za vse, ki praznujete okrogle obletnice rojstnih dni, pa naj bo to 50, 80 ali 100 letnica, ponujamo strokovno pomoč pri pripravi dogodka.

Poskrbeli bomo za primeren prostor in postrežbo, animacijo po vaših željah in prijetno razpoloženje. Pomagamo vam lahko pri čisto vsem, le vremena še ne znamo naročiti.

Cena praznovanja rojstnih dni in jubilejev je odvisna od velikosti dogodka. Za več informacij nas kontaktirajte preko našega telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

v živo

Prenos v ŽIVO

Pogosto se zgodi, da se kdo izmed povabljenih pomembnega dogodka ali jubileja ne more udeležiti. Račune nam lahko prekriža nepričakovana bolezen, službene poti ali enostavno prevelika razdalja. In kako zagotoviti, da bo lahko del dogodka tudi babica iz Amerike, ki nikakor noče na letalo?

Poskrbite, da bodo lahko vaši družinski člani in prijatelji dogajanje v neposrednem prenosu spremljali preko spleta in se počutili, kot da tudi v resnici poleg vas!

Več informacij o neposrednem prenosu dogodkov v ŽIVO se nahaja TUKAJ!

organizacija dogodkov - dekliščine in fantovščine

Dekliščine in fantovščine

Dekliščina in fantovščina sta lahko veliko bolj unikatni kot klasično prodajanje piškotov mimoidočim in obhod po najljubših lokalih. Bodočega ženina ali nevesto lahko presenetite z visoko kulinariko, nočjo na prostem ob ognju, obiskom karaok, vožnjo z luksuznim avtomobilom ali vikend izletom in zabavo ob vili z bazenom. Posvetujte se s profesionalno organizatorko, pustite domišljiji prosto pot in ustvarite nepozabno dogodivščino.

Če želite, da skupaj pripravimo unikatne potegavščine in zabavne igrice za dekliščino/fantovščino, nas kontaktirajte preko našega telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

organizacija dogodkov - poroke

Poroke

Si želite, da bi bila vaša poroka nepozabna, romantična in edinstvena, priprave na njo pa čim bolj enostavne in prijetne? Prepustite načrtovanje uveljavljeni poročni organizatorki, vi pa uživajte v vlogi bodočih mladoporočencev. Poleg organizacije ponujamo še koordinacijo poroke, za vse, ki se boste priprav na veliki dogodek lotili sami, pa nudimo poročno svetovanje. Več o ponudbi najdete na spletni strani Pravljični trenutek.

Dodatne informacije o organizaciji, koordinaciji in poročnem svetovanju se skrivajo TUKAJ.

organizacija dogodkov - simbolične poroke

Simbolične poroke in obnovitve zaobljub

Za vse, ki si želite obnovitve davno izrečenih zaobljub ali potrditve ljubezni na malce drugačen način, ponujamo organizacijo simboličnih porok. Privoščite si dogodek za vašo dušo in srce ter dahnite romantični “da” kjerkoli in kadarkoli. Omislite si lahko simbolično poroko v klasičnem poročnem stilu ali pa goste povabite na pohod z baklami in izmenjate zaobljubi pod milimi zvezdami. Zaupajte nam vaše želje in dožitive pravljico.

Organiziramo lahko tudi simbolično poroko, ki je presenečenje za povabljence. Za vsa vprašanja smo dosegljivi preko telefona 041 921 635, elektronske pošte nika@eventnika.si ali spletnega obrazca.

Pošlji povpraševanje

Potrebujete pomoč pri organizaciji dogodka?

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili individualno ponudbo po vaših merah.
Pošlji povpraševanje