Vedoželjnež_Inspriacija2
Vedoželjnež_Inspiracija3
Vedoželjnež_Inspiracija4
Vedoželjnež_Inspiracija1

VEDOŽELJNEŽ

“Blog, ki vam bo razkril majhne in velike skrivnosti profesionalnih organizatorjev dogodkov.”

Vedoželnjež_main3
Nataša Jančar

Maribor - prostor za vaš naslednji team-building

Za vas piše Nataša Jančar, dne 19. 12. 2022 

Team building Maribor

Maribor predstavlja odlično lokacijo za najrazličnejša doživetja  – Foto: Visit Maribor, Rok Breznik

Lepa naravna okolica, kakovostni programi za aktivacijo ekip ter zanimive in dostopne lokacije so tisto, zaradi česar podjetja za ekipna doživetja rada izberejo Maribor in njegovo okolico. Krepite vezi s sodelavci ali poslovnimi partnerji in odkrijte destinacijo Maribor – Pohorje z udeležbo na enem izmed številnih motivacijskih in team-building programov.

Za vas smo zbrali nekaj zanimivih predlogov za druženja:

Doživetje Rock’n’Roll okusov, kjer se prepustite zmešanemu Mariboru dobre hrane, vina in glasbe ter doživite usodno kombinacijo okusov in glasbe na čisto pravi rock’n’roll turi. Maribor, ki je bil že v 60. letih uporniška prestolnica rocka, zagotovo odkriješ v novi luči. Na krožnikih, v kozarcih in v srcu, kamor zbada dobri stari rock.

Team building Maribor

Rock’n’roll’okusov Maribor – Foto: Visit Maribor, Nina Kurnik

Po poti najlepših vinskih zgodb do najstarejše trte na svetu z vrhunskim sommelierjem, kjer okušate spajanje štajerskih vinskih sort z izbrano lokalno kulinariko in ujamete trenutek v srcu med vinogradi, enem izmed najlepših razgledov v Sloveniji. Do zemljevida celotne poti pa lahko dostopate tudi preko povezave: Vinsko kulinarični zemljevid.

Team building Maribor

Srce med vinogradi – Foto: Visit Maribor, Vid Ponikvar

Čokoladna delavnica, kjer spoznate proces od kakava do čokolade in kreirate čokolado po lastnem okusu. To je samo še eden od načinov, kako lahko v Mariboru, preko aktivacije vaših borbončič, aktivirate ekipni duh v vaši družbi.

Team building Maribor

Čokoladna delavnica Teta Frida – Foto: Visit Maribor, Nina Kurnik

Peka kruha v krušni peči ali priprava mešanice za svoj čaj na turistični kmetiji Pri Kovačniku, kjer ponujajo tudi vrsto ostalih zabavnih in poučnih programov (hoja na hoduljah, krmljenje živali, preizkušanje v ročnih spretnostih in kreiranje okraskov iz sena, vrbovih vej ter kostanjevih ježic). Ta lokacije je odlična za pobeg iz mestnega vrveža, za naužijte miru, svežega zraka in prvovrstnih domačih kulinaričnih dobrot.

Team building Maribor

Turistična kmetija pri Kovačniku – Foto: Via Slovenia

Delavnica oblikovanja gline v Lončarskem centru Maribor, kjer kreirate uporabne izdelke. Po želji vam postrežejo s čajem in prigrizki. Izbirate lahko med najrazličnejšimi delavnicami in izkušnjami, ki bodo zagotovo aktivirale vaše ročne mišice.

Team building Maribor

Oblikovanje gline – Foto: Lončarski center Maribor

Splav po reki Dravi

Maribor lahko spoznate tudi med vožnjo na tradicionalnem splavu po reki Dravi, kjer sodelujete v zabavnem programu in v splavarskem krstu. Pogostijo vas s kakovostno žlahtno kapljico in postrežejo z domačo slovensko kulinariko. Pravzaprav ne more biti bolj mariborsko kot to.

Team building Maribor

Posestvo sončni raj – Foto: Visit Maribor, Monika Jurisic Hlevnjak

Zaključek

Maribor je resnično edinstvena lokacija za motivacijske programe. Je lahko dostopen, je mesto v objemu naravnih lepot Pohorja in slikovitih vinskih gričev, ki segajo vse do mestnega jedra. Narava v neposredni bližini mesta prav gotovo pripomore k boljšemu počutju in večji produktivnosti udeležencev motivacijskih programov.

Več o tem, kaj početi v Mariboru, si lahko preberete na www.visitmaribor.si.

S pomočjo Eventnika ekipe pa lahko predstavljene ideje zapakiramo tako, da bodo prilagojene prav za vaše ekipno druženje. Za več informacij nas kontaktirajte na info@eventnika.si.

Vam je naša objava pomagala? Delite jo s prijatelji:

PREBERITE VEČ

“O tem, kaj se dogaja v svetu organizacije dogodkov”.

Vsi vemo, da je teambuilding ključnega pomena za razvoj uspešnih organizacij. Najbrž se vsi vsako leto sprašujemo, ...

Kam torej na zabavno prednovoletno druženje, ki bo po meri vodstva podjetja in zaposlenih?

Tokrat bomo bolje pogledali izbiro primerne lokacije za organizacijo manjšega sejma ...

Vsi vemo, da je teambuilding ključnega pomena za razvoj uspešnih organizacij. Najbrž se vsi vsako leto sprašujemo, ...