Vedoželjnež_Inspriacija2
Vedoželjnež_Inspiracija3
Vedoželjnež_Inspiracija4
Vedoželjnež_Inspiracija1

VEDOŽELJNEŽ

“Blog, ki vam bo razkril majhne in velike skrivnosti profesionalnih organizatorjev dogodkov.”

Vedoželnjež_main3
natasa-potocnik-enigmarium2

prednovoletno druženje z dodano vrednostjo (5 izvirnih idej)

Za vas piše Nataša Potočnik, izvršna kreativna direktorica, Enigmarium d.o.o., dne 28. 9. 2023

Prednovoletno druženje

Kam torej na zabavno prednovoletno druženje, ki bo po meri vodstva podjetja in zaposlenih? – Foto: Arhiv Enigmarium

Vsako leto, še posebej pa decembra, si vodstva slovenskih podjetij vedno znova belijo glavo z vprašanjem: kje in kako bomo s sodelavci proslavili zaključek leta?

Bi radi organizirali nekaj drugačnega in vzemirljivega, kar bi še bolj povezalo ekipo? Nekaj, kar bi združevalo želje vodstva po krepitvi teamskih kompetenc in želje zaposlenih po sproščujočih in zabavnih dejavnostih, ki jih lahko zaokroži skupna večerja ali konstuktivno modrovanje ob zasluženi pijači.

Kam torej na zabavno prednovoletno druženje, ki bo po meri vodstva podjetja in zaposlenih?

Eventnika vam v sodelovanju z Enigmariumom predstavlja pet najbolj priljubljenih idej za prednovoletna druženja!

1. Sobe pobega: prebudite pustolovca v sebi in preizkusite svoje detektivske sposobnosti

Zakaj ne bi začeli praznične sezone z nepozabno pustolovščino? Enigmariumove sobe pobega so vse bolj priljubljene, saj posebej opremljene tematske sobe prinašajo naravnost “cinematično” izkušnjo – na napeti misiji, kjer boste pozabili na vsakdanjo rutino in pobegnili od ponorelega sveta, ste vi in vaša ekipa v glavni vlogi.  Le od vas in vašega strateškega razmišljanja, sodelovanja, komunikacije in razmišljanja izven okvirjev bo odvisno, ali vam bo uspelo v omejenem času rešiti vse raznolike izzive in se prebiti do cilja. (Brez skrbi; naši izkušeni gamemastri znajo priskočiti na pomoč z namigi ob pravem času).

Soba pobega je prostor, kjer se boste počutili kot James Bond, Superman ali Superwoman,  Sherlock Holmes ali gopodična Marple! Vznemirljiva prednovoletna dogodivščina v sobi pobega bo zagotovo nepozaben uvod v razigrano novoletno praznovanje. Skupna zmaga bo povezala ekipo, ji dala novo samozavest in nadela krila kreativnosti. 

Namig: decemberski termini se že polnijo, zato nas čimprej kontaktirajte na info@escape-room.si.

Primerno za do 6 oseb/sobo, do 42 oseb na Trdinovi, do 75 oseb skupaj s partnerji v centru LJ

Prednovoletno druženje

Soba pobega je prostor, kjer se boste počutili kot James Bond, Superman ali Superwoman,  Sherlock Holmes ali gopodična Marple! – Foto: Arhiv Enigmarium

2. Winesperience ART® - igriva slikarska delavnica, začinjena z izbornim vinom – pesem za vašo umetniško dušo

Za tiste, ki imate radi umetnost in ustvarjalnost, je kot nalašč igriva slikarska delavnica, kjer pod vodstvom slikarjev korak za korakom (ob srkanju izbornega slovenskega vina) naslikate svojo akrilno mojstrovino, ki jo ponosno odnesete domov.  Winesperience ART® delavnice se kot posameznik lahko udeležite v odprtih terminih, kjer srečujete in spoznavate nove prijatelje ali pa organizirate zasebno slikarsko zabavo samo za vas in vašo ekipo.
Slikarskega predznanja ne potrebujete.

Namig: akril je zelo obstojen in kljub temu, da so na voljo zaščitni predpasniki, ne oblecite najdragocenejših oblačil.

Optimalno za 10 do 30 oseb, z nekaj improvizacije izvedljivo tudi za večje skupine.

3. Mystery pub kviz: potegnite iz rokava zaprašeno znanje in zmagajte!

Če imate radi kvize in družabne igre, potem je pub kviz prava izbira za vas. V Enigmariumu za zaključene družbe radi organiziramo “Mystery quiz”, kjer ekipe tekmujejo v različnih tematsko obarvanih kategorijah vprašanj, od splošnega znanja do pop kulture. To je odlična priložnost za zabavno druženje, polno smeha in iskrivih domislic. Morda vam uspe celo osvojiti kakšno nagrado!

Namig: kvize izvajamo tudi na barkah, ki plovejo po Ljubljanici! Posebej zanimivo za obiskovalce iz tujine.

V našem teambuilding centru na Trdinovi za skupine do 50 oseb, na Ljubljanici se prilagajamo velikostim bark (od 20 do 45 oseb), lahko tudi več bark hkrati.

4. Escape program na prostem – Unlock Ljubljana – tudi decembra!

»Unlock® Ljubljana« je najzabavnejši način ogleda mesta, tudi za domačine! S pomočjo skrivnostne, sedemkrat zaklenjene knjige (escape room in the book) dešifrirajte tajna sporočila nekdanjih meščanov, na drugačen način spoznajte mestne znamenitosti  in se pridružite tajnemu združenju. Izjemno priljubljena zabava za družbe, družine, tuje obiskovalce in večje ekipe tudi do 150 igralcev.  

Namig: Igro Unlock nemoteno izvajamo tudi decembra, upoštevajte pa, da se prej znoči in da se igralci na svoji poti srečujejo z mamljivimi ovirami,  štanti dišečega kuhanega vina. Rezervirajte v zgodnjepopoldanskih urah.

Optimalno za 10 do 100 oseb, izvedljivo tudi za večje skupine.

5. ESCAPE WORK(shop)

Bi želeli zaposlene povezati v učinkovito ekipo, ki bo dihala za skupen cilj? Predstavljamo delavnico ESCAPE WORK(shop)!    

Udeleženci se najprej preizkusijo v zabavni igri pobega iz sobe. Zatem skozi analizo in refleksijo spoznajo pomen igrifikacije in zabavologije, ki jih (z namenom krepitve ekipnih kompetenc)  s pridom uporabljajo tudi največja in najuspešnejša mednarodna podjetja, kot so Google, Red Bull in Lego. Domov odidete bogatejši za nekaj idej, kako lahko dosežete boljše rezultate z  uporabo igrifikacije v poslovnih in drugih življenjskih situacijah.

Namig: to delavnico posebej priporočamo v dopoldanskih urah, da se tematiki lahko res zbrano posvetimo.  

Optimalno za 10 do 30 oseb, z nekaj improvizacije izvedljivo tudi za večje skupine.

Prednovoletno druženje

Soba pobega je prostor, kjer se boste počutili kot James Bond, Superman ali Superwoman,  Sherlock Holmes ali gopodična Marple! – Foto: Arhiv Enigmarium

ZAKLJUČEK

Ne glede na to, ali se odločite za sobo pobega, pub kviz, slikarsko delavnico, mestno pustolovsko igro ali izobraževalni escape work(shop), pa se boste ob tem zagotovo zabavali, se še bolj povezali, druženju dodali dodano vrednost in ustvarjali nepozabne spomine s svojimi najbližjimi.  

Ostanite igrivi!

Ko načrtujete vaše prenovoletno druženje, je dobro je vedeti, da Escape room Enigmarium na Trdinovi ulici v Ljubljani ponuja kar 7 različnih sob pobega, v Mariboru pa 5 različnih sob, zato se lahko pri nas pozabavajo tudi večje družbe. Pišite na info@escape-room.si ali pokličite 031 33 44 88 in ne pozabite, termini za december hitro polnijo.

Vam je bila naša vsebina všeč? Delite jo s prijatelji:

PREBERITE VEČ

“O tem, kaj se dogaja v svetu organizacije dogodkov”.

Vsi vemo, da je teambuilding ključnega pomena za razvoj uspešnih organizacij. Najbrž se vsi vsako leto sprašujemo, ...

Tokrat bomo bolje pogledali izbiro primerne lokacije za organizacijo manjšega sejma ...

Zaradi svoje idilične lokacije, razkošja tišine, umirjenega utripa in naravnih lepot so nadvse primerne za ...

Vsi vemo, da je teambuilding ključnega pomena za razvoj uspešnih organizacij. Najbrž se vsi vsako leto sprašujemo, ...