Vedoželjnež_Inspriacija2
Vedoželjnež_Inspiracija3
Vedoželjnež_Inspiracija4
Vedoželjnež_Inspiracija1

VEDOŽELJNEŽ

“Blog, ki vam bo razkril majhne in velike skrivnosti profesionalnih organizatorjev dogodkov.”

Vedoželnjež_main3
Avtor na Vedoželjnežu

VABILA ZA DOGODEK, KI BODO PRITEGNILA POGLEDE

Za vas piše Tina Cajnkar, dne 09. 03. 2022 

Vabila za dogodek

Vabila za dogodek  – Foto: Pexels, Olya Kobruseva

Vabila za dogodek so prisotna pri najrazličnejših vrstah dogodkov. Srečamo jih pri porokah, rojstnih dnevih, poslovnih povabilih na konference… Čeprav smernice današnjega časa vedno bolj stremijo k popularizaciji digitalnih vabil v obliki spletnih strani, elektronskih sporočil in obrazcev z avtomatizacijo, pa so vabila za dogodek, ki jih lahko primemo v roke še vedno nekaj posebnega. Pogosto je vabilo za dogodek prvi stik in posledično prvi vtis o samem dogodku. Dobro zastavljeno vabilo lahko zato da prejemniku veliko sporočilno vrednost, ne samo s podanimi informacijami o času in kraju dogodka, temveč tudi o samem tonu, izgledu in atmosferi, ki jo želimo na dogodku zaobjeti.

V spodnjem blogu lahko izveste za 10 unikatnih idej za vabila, ki bodo zagotovo navdušila vaše povabljene.

Zgibanka

Unikatna ideja za ustvarjanje izkušnje, že ko je vabilo dostavljeno na dom. Zanimivo odpiranje darila bo zagotovilo ustvarilo nepozabno izkušnjo, ki se bo obdržala vse do vašega dogodka.

Vabila za dogodek
Vabila za dogodek
Vabila za dogodek

Zgibanka  – Foto: Finimini dizajni

Časopis

Verjetno si dandanes marsikdo že težko predstavlja, da bi zjutraj ob kavi bral tiskan časopis. Vabila za dogodek, v obliki časopisa, pa so morda ravno tisto, kar potrebujemo, prikupna kombinacija modernega in starejšega, ki bo zagotovo razveselila vse vaše povabljene.

Vabila za dogodek

Časopis  – Foto: Finimini dizajni

Laserska čipka

Laserska tehnologija rezanja je izredno natančna, z njo je mogoče izrezljati kompleksne vzorce, ki bodo prispevali k prefinjenosti dogodka. Kombinacija elegantne čipke s krem in naravnimi barvnimi odtenki je popolna, saj tako dosežemo idealen kontrast med dodelanim ter preprostim.

Vabila za dogodek
Vabila za dogodek

Laserska čipka  – Foto: Poročna trgovina

Vabilo sestavljanka

Če so vaši povabljenci košček sestavljanke v zgodbi, ki jo gradite na svojem dogodku, potem je to popolno vabilo za vas. Unikatna vabila za dogodke v puzzle izvedbi zagotovo ne bodo pustila na cedilu, ampak vam bodo pomagala graditi idejo povezanosti.

Vabila za dogodek

Vabilo sestavljanka  – Foto: Poročni kotiček

Vabilo z vrvico

Včasih se zgodi, da vabilo kam založimo, no to se nam zagotovo ne more zgoditi, kadar lahko prejeto vabilo obesimo na vidno mesto. Vabila z vrvico omogočajo, da bodo povabljenci vaše vabilo vedno imeli v zornem kotu očesa.

Vabila za dogodek
Vabila za dogodek
Vabila za dogodek

Vabilo z vrvico  – Foto: Poročna trgovina

Letalska karta

Vsi radi, kdaj pa kdaj, odpotujemo nekam daleč, v tople kraje, ali pa si vsaj želimo, tak občutek pričarati kje bližje domu. Če želite takšno vzdušje ustvariti na naslednjem dogodku, se lahko zgledujete po naslednjih vabilih.

Vabila za dogodek
Vabila za dogodek

Letalska karta  – Foto: Finimini dizajni

Leseno vabilo z zapiranjem na magnet

To je popolna ideja za vse naravoljubce. Leseno vabilo z zapiranjem na magnet, bo vaše povabljene zagotovo pustilo odprtih ust. Povezava z naravo pa se ustvari kar sama od sebe.

Vabila za dogodek

Leseno vabilo z zapiranjem na magnet  – Foto: Mia Woodart

Vabilo v epruvetki

Sporočila v steklenički imajo že več tisočletji posebno noto, ko gre za predajanje pomembnih novic. Z elegantno stekleno epruvetko se lahko tudi sami približate tej čarobnosti potovanja sporočila po morju.

Vabila za dogodek
Vabila za dogodek

Vabilo v epruvetki  – Foto: Poročni kotiček

Vabilo zapisano na steklu

Steklo velja za eleganten material, ki s svojo čistostjo in prosojnostjo ustvarja posebno izkušnjo. Če zapišete svoje vabilo v kurzivni pisavi na steklo, boste zagotovo dosegli višek elegance. Pazite le, da boste pravilno izbrali barvo pisave ali pa v paketek s steklom priložili še papir, ob katerem bo besedilo berljivo.

Vabila za dogodek

Vabilo zapisano na steklu  – Foto: AliExpress

Škatlica z vabilom

Vabilo sestavlja preprosta bela škatlica, v kateri se skriva skrbno zvit list papirja, z vsemi pomembnimi podatki o vašem dogodku. Odvijanje svilenega traku bo zagotovo ustvarilo prijetno izkušnjo ob odpiranju.

Vabila za dogodek
Vabila za dogodek

Škatlica z vabilom  – Foto: Poročna trgovina

Zaključek

Predstavljena vabila za dogodek so unikatna, nekatera po videzu, druga po načinu odpiranja, tretja po materialu, vsa pa bodo zagotovila, da bodo vaši povabljenci navdušeni že ob prvem stiku z vašim dogodkom. Ker je prvi vtis izrednega pomena, si je za vabila potrebno vzeti čas, saj morajo odražati vaš dogodek, njegovo grafično podobo, sporočilo in  atmosfero.

Pri Eventniki v organizacijo dogodka štejemo tudi dodelano grafično podobo, kamor spada tudi izdelava vabil, če bi to želeli. Za več informacij nas kontaktirajte na info@eventnika.si.

Vam je naša objava pomagala? Delite jo s prijatelji:

PREBERITE VEČ

“O tem, kaj se dogaja v svetu organizacije dogodkov”.

Vsi vemo, da je teambuilding ključnega pomena za razvoj uspešnih organizacij. Najbrž se vsi vsako leto sprašujemo, ...

Kam torej na zabavno prednovoletno druženje, ki bo po meri vodstva podjetja in zaposlenih?

Tokrat bomo bolje pogledali izbiro primerne lokacije za organizacijo manjšega sejma ...

Vsi vemo, da je teambuilding ključnega pomena za razvoj uspešnih organizacij. Najbrž se vsi vsako leto sprašujemo, ...